28 / 04 / 2024

Altın alyanslarda yüzde 30 indirim! İnanılmaz fırsat! Lizay pırlanta 14 Ekim 2022 fiyat listesi

Altın alyanslarda yüzde 30 indirim! İnanılmaz fırsat! Lizay pırlanta 14 Ekim 2022 fiyat listesi

Altın alyanslarda yüzde 30 indirim kampanyası başladı. Alyans almak isteyen herkes için inanılmaz fırsat listesi belli oldu. Peki altın alyans fiyatları ne kadar? Altın alyans fiyatları kaç TL? İşte Lizay pırlanta altın alyans fiyat listesi 14 Ekim 2022..



Düğünü olanlar, nişan yapacaklar altın alyasn fiyatlarını merak edip araştırıyor. Bütçelerine göre alyans arayanlar için Lizay pırlanta indirimli altın alyans fiyat listesini açıkladı. Altın alyanslar Lizay pırlantada net yüzde 30 indirim ile satılıyor. 

 Peki altın alyans fiyatları ne kadar? Altın alyans fiyatları kaç TL? İşte Lizay pırlanta altın alyans fiyat listesi 14 Ekim 2022..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön