17 / 05 / 2024

Altın bilezik fiyatları füze gibi fırladı! Görenler gözlerine inanamadı! 8 Mayıs Pazartesi altın bilezik fiyatları!

Altın bilezik fiyatları füze gibi fırladı! Görenler gözlerine inanamadı! 8 Mayıs Pazartesi altın bilezik fiyatları!

Altın bilezik fiyatları 8 Mayıs Pazartesi altın bilezik fiyatları araştırılıyor.  8 Mayıs Pazartesi 2023 tarihli 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatlarının güncel alış ve satış fiyatları belli oldu. 8 Mayıs Pazartesi altın bilezik fiyatları!



SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI 8 MAYIS 2023! ALTIN FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI

8 Mayıs Pazae günü altın fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı. Yatırımcılar ''Bugün altın fiyatları ne kadar, Altın fiyatları kaç lira oldu, altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 

Gram altın fiyatı şu dakikalarda 404 TL, çeyrek altın 2302 TL, yarım altın 4631 TL, tam altın 9221 TL, Ata altın 9543 TL, Atabeşli altın 47,243 TL, gremse altın 23,157 TL'den işlem görüyor. 

Altın almalı mıyım, beklemeliyim? İslam Memiş o rakamı işaret ederek uyardı! Bunu yapmayan bin pişman olacak

Altın ve dolarda 48 saat sonra büyük deprem olacak! Hatice Kolçak net rakamı açıkladı! Herkes şimdiden hazır olsun!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön