09 / 05 / 2024

Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? Düğünü olanlar hemen baksın! Son dakika altın bilezik fiyatları

Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? Düğünü olanlar hemen baksın! Son dakika altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde de yakından takip ediliyor. Bu kapsamda vatandaşlar altın bilezik fiyatlarını da aratıyor. Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? Düğünü olanlar hemen baksın! Son dakika altın bilezik fiyatları.



SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI 22 ŞUBAT 2023!

Milyonlarca yatırımcı altında son durumu merak ediyor. Altın alıp satmak isteyen yatırımcılar ve vatandaşlar son dakika altın fiyatlarını araştırıyor.  Ons altın an itibariyle 1837 dolar, gram altın fiyatı 1149 lira, çeyreka ltın fiyatı 1879 lira, yarım altın fiyatı 3759 lira, tam altın fiyatı 7488 liradan satışa sunuluyor.

Gram altının geleceği en dip seviye belli oldu! Bu rakama kadar düşecek! Uzmanlar peş peşe açıkladı! Hemen bakın

Doların 4 ay sonra ne kadar olacağı ortaya çıktı! İslam Memiş net rakam verdi! Dövizciler dolup taşacak! Koşan kazanacak

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön