30 / 04 / 2024

Altın bozdurmak isteyenler dikkat! Dr. Artuğ Çetin altın fiyatlarının uçacağı o tarihi verdi!

Altın bozdurmak isteyenler dikkat! Dr. Artuğ Çetin altın fiyatlarının uçacağı o tarihi verdi!

Dolarda yaşanan artış ile beraber gram altın fiyatları güçlü duruşunu sürdürüyor. Bunun üzerine Dr. Artuğ Çetin, altın fiyatlarının fırlayacağı tarihi verdi! İşte Dr. Artuğ Çetin tarafından yapılan açıklamanın detayları...



Artuğ Çetin "Her nesil bir sonraki nesil için yaşıyor." ifadelerini kullanarak, kendini hep bir sonraki nesillere taşımış tek para altın olduğunu belirtti. Artuğ Çetin yaptığı açıklamada "Altının para kazandırmıyorlar diyorlar. Ama adı üstünde altındır." dedi. 
Ayrıca Artuğ Çetin," Çok getiri getirmiyor diyorlar. Ama bir gün geliyor öyle bir kar ediyorsunuz. 2028'de ons altında 7-8 bin dolarları göreceğiz. Altında sınır dolunca daha çok değeri artacak. " dedi.

Altın bozdurmak isteyenler dikkat! Dr. Artuğ Çetin altın fiyatlarının uçacağı o tarihi verdi! Artuğ Çetin, altının değerinin 2028 yılında fırlayacağını belirterek, şu ifadeleri kullandı: 

"Altının değeri 2028'lerde yukarı çıkacak. Gidişat onu gösteriyor. Enflasyonda malda kalalım. Maldan örnek verecek olursak altın ve gümüştür. Şu an elinde altın tutanlar 2028'de altın zengini olacaklar"

Peki, son dakika altın fiyatları ne durumda? İşte güncel altın fiyatları...

Altın bozdurmak isteyenler dikkat! Dr. Artuğ Çetin altın fiyatlarının uçacağı o tarihi verdi! 16 TEMMUZ 2022 GRAM ALTIN FİYATLARI

Alış fiyatı: 967,40 TL
Satış fiyatı: 996,32 TL

16 TEMMUZ 2022 ÇEYREK ALTIN FİYATLARI

Yeni çeyrek alış fiyatı: 1.585 TL
Yeni çeyrek satış fiyatı: 1.631 TL
Eski çeyrek alış fiyatı: 1.570 TL
Eski çeyrek satış fiyatı: 1.629 TL

16 TEMMUZ 2022 YARIM ALTIN FİYATLARI

Yeni yarım alış fiyatı: 3.160 TL
Yeni yarım satış fiyatı: 3.263 TL
Eski yarım alış fiyatı: 3.111 TL
Eski yarım satış fiyatı: 3.228TL

Bankalarda son dakika depremi! İş Bankası, Ziraat, Halkbank, ING, Akbank arka arkaya açıkladı! Kararları duyan şok oldu!

Mutfak tüpü dev zamdan sonra patladı! Büyük tüp fiyatları ne kadar oldu? İşte 16 Temmuz 2022 fiyat listesi...

TOKİ 2022 başvuruları başlıyor! TOKİ'den son dakika ucuz konut müjdesi! Sakın kaçırmayın! İşte il il proje listesi!
Altın yerle yeksan! 1 gram bile altını olan kahroldu! Hemen son dakika fiyatlarına bakın! 16 Temmuz 2022 altın fiyatları

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön