08 / 05 / 2024

Altın bu hafta zirvenin tadını aldı! Altın gelecek hafta ne olur?

Altın bu hafta zirvenin tadını aldı! Altın gelecek hafta ne olur?

Altın fiyatları bu hafta 2022 senesinin zirvesine çıktı. 5 ayın üzerine rekor kıran altın fiyatları bu haftayı yükselişle kapattı. Gram altın 1.000 lira sınırına dayandı. Peki altın gelecek hafta ne olur? İşte merak edilenler...



ALTIN GELECEK HAFTA NE OLUR?

Altın fiyatları heyecanla takip ediliyor. Altın alıp kenara atanlar veya takı için altın almak isteyenler piyasaları yakından takip ediyor. Gelecek hafta haziran ayına giriş yapıyoruz. Analistler aylardır haziran ayını işaret etti, ardından temmuz ayına dikkat edin diye yatırımcıları uyarmıştı.

Altın bu hafta zirvenin tadını aldı! Altın gelecek hafta ne olur?

Pazartesi gününden itibaren altındaki yükselişin devam etmesi bekleniyor. Dolar kurunun yukarı yönlü hareketi ons altının yükselmesini ve en güvenli liman olan altına talebin yükselmesini sağlıyor. 

Güvenli liman gömleğini giyen altın yükseliş trendini koruyor! İşte 28 Mayıs 2022 son dakika altın fiyatları

Gram altın, çeyrek altın, Ata altın, tam altın fiyatları ne kadar oldu? İşte son dakika güncel altın fiyatları


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön