02 / 05 / 2024

Altın bugün ne kadar? Gram altın ne kadar oldu? 7 Ekim 2022 altın fiyatlarındaki son durum..

Altın bugün ne kadar? Gram altın ne kadar oldu? 7 Ekim 2022 altın fiyatlarındaki son durum..

Altının bugün kaç Türk Lirası olduğuna dair sorular yatırımcılar ve vatandaş tarafından araştırılıyor. 7 Ekim 2022 tarihli piyasaların açık olduğu hafta sonuna doğru gününde gram altın, çeyrek aldın ve ons altının kaç TL olduğu merak ediliyor. İşte 7 Ekim 2022 altında son durum..



Altın fiyatları 7 Ekim Cuma günü de araştırılıyor. Altının gram fiyatı Cuma gününe nasıl başladı? Gram altın ve Ons, fiyatı ne kadar oldu? Güncel olarak altın fiyatları hafta sonuna doğru Cuma gününe nasıl başladığı altın yatırımcısı ve meraklıları tarafından araştırılıyor.

7 EKİM GRAM ALTIN NE KADAR?

Altın yükselecek mi? Piyasaların açık olduğu hafta sonuna doğru yani 7 Ekim Cuma günü altın fiyatlarında yaşanabilecek değişiklikler beraberinde soruları da getirerek merakla araştırılıyor.

 7 Ekim 2022 Gram altın alış fiyatı 1.014,40 TL, satış 1.014,60 TL’den işlem görmektedir.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR OLDU? 7 EKİM ÇEYREK ALTIN KAÇ TL?

Vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından pek çok kere araştırılmış olan çeyrek altın fiyatı da farklı bir seviyedeydi. Çeyrek altın, alış fiyatı 1.663,00 TL , satış 1.680,00 TL’den işlem görmektedir.

7 EKİM 2022 TAM ALTIN NE KADAR OLDU?

Tam Altın alış fiyatı ise bugünü alış kuru 6.630,00 TL,  satış kuru 6.698,00 TL’den işlem görmektedir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön