26 / 07 / 2024

Altın fiyatına nohut! Nohut fiyatlarındaki yükseliş frenlenemiyor! İşte detaylar!

Altın fiyatına nohut! Nohut fiyatlarındaki yükseliş frenlenemiyor! İşte detaylar!

Ekonomik kriz bu sefer nohutu da vurdu. Kış aylarının vazgeçilmezi olan nohut, altın fiyatını solladı. İşte detaylar!


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


ALTIN YERİNE NOHUT AL!

Nohutun fiyatı son dört ayda yüzde 352,1 arttı ve açıklanan verilere göre; dört ay önce gram altın almak yerine nohut almış olan kişinin bugün 4 bin TL kazanmış olduğunu ortaya çıkardı.

Artan enflasyon rakamları ve döviz kurundaki hareketlilik vazgeçilmez gıda ürünü olan nohut fiyatlarını da vurdu. Son dört ayda nohut fiyatlarında yüzde 352,1 artış yaşandı. Gram altının ise yüzde 11 arttı. CNN Türk ekranlarında konuşan Türkiye Ziraat Odaları Birliği İstanbul İl Koordinasyon Kurul Başkanı Ömer Demir, ortaya koyduğu veriler ışığında; 4 ay önce gram altın almak yerine nohut almış olan birinin bugün 4 bin TL kazanmış olacağı değerlendirmesini yaptı.

İŞTE GÜNCEL GIDA FİYATLARI!

Tarım Kredi Kooperatifleri Marketleri’nde geçtiğimiz sene 8.75 lira olan bir kilo nohut bu yıl 24 TL’ye yükseldi ve 2.75 TL olan bir paket makarna ise 11.50 TL çıktı. Aynı şekilde 19.50 TL’ye satılan bir kilo kaşar peyniri 146.90 lirayı buldu. 15.20 TL’ye satılan bir kilo beyaz peynirin fiyatı da 79.90 TL’ye yükseldi.

DOĞALGAZ FİYATLARINDA ZAM YAPILDI MI?

Rusya’ya ziyaretin olup olmayacağı ya da karşı tarafın ziyareti konusuna dair Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, şunları söyledi;

Hem Rusya’yla da hem de diğer kaynak ülkeleriyle görüşme halindeyiz. Sayın Putin’in böyle bir teklifi de oldu. O ve benzeri teklifler de bu zamanda daha hızlı ilerlemesine imkan verdi. Bunları bütün paydaşlarla birlikte değerlendirme aşamasındayız. Takvim hakkında bugünden belki çok net bir şey söylemek doğru olmaz ama 3-5 ayda halledilecek bir konu değil şüphesiz.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Doğal gaz fiyatlarının belirlenmesine dair şunları söyledi; “Arkadaşlar halen çalışıyorlar, ilk değerlendirmelere göre yılbaşında herhangi bir zam söz konusu değil. Kısa süre içerisinde takvimi duyuracağız inşallah.”

Para transferinde artık buna dikkat edilecek! Uymayan bankalar ceza yiyecek! İşte detaylar!

İkinci el araç almayı düşünenler duyduklarınıza inanamayacaksınız! Yapılanları satıcılar tek tek itiraf etti!

Doğalgaza yılbaşında zam gelecek mi? Bakan Dönmez yanıt verdi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön