Altın & Gümüş

Altın fiyatları bu hafta ne oldu? Gelecek hafta altın ne olur?

Altın piyasasında bu hafta hareketli geçti. Rusya Ukrayna arasında yapılan ateşkes görüşmeleri yerini tekrar savaş ortamına bırakmasıyla piyasalar hareketlenmeye başladı. Peki altın fiyatları bu hafta ne oldu? Gelecek hafta altın fiyatları ne olur? İşte ayrıntılar... jpg'/>Altın piyasası 11 Nisan Pazartesi sabahına yukarı yönlü başladı

Altın piyasası 11 Nisan Pazartesi sabahına yukarı yönlü başladı. Altının onsu haftanın ilk  işlem gününe 1942 dolardan başladı.İlerleyen günlerde yukarı yönlü seyreden altın fiyatları haftayı artışla kapattı. Peki altın fiyatları gelecek hafta ne olur? Altın fiyatları düşer mi, yükselir mi? Altın fiyatları ne zamana kadar yükselecek? İşte detaylar...

Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı. Altın fiyatlarındakş bu artışta, Rusya Ukrayna arasındaki Savaş geriliminin tekrar gün yüzüne çıkması oldu. Rusya Ukrayna arasındaki agresif gerilimler altın fiyatlaının yönünü yukarı çevirdi. Öte yandan hafta içerisinde Merkez Bankası kararı'nın açıklanması da altın fiyatları üzerinde etkili oldu. Altın fiyatları bu hafta ne oldu? Gelecek hafta altın ne olur? 

 

 

MERKEZ BANKASI KARARI ALTIN FİYATLARINI ETKİLEDİ

Merkez Bankasının faiz kararını açıkladığı 14 Nisan Perşembe gram altın kararın açıklanması ile düşüşe geçti. Güne 928,13 lira ile başlayan gram altın, saat 21:19 itibarıyla %0,10 azalışla 927,35 liradan işlem gördü.  Altın piyasası bu hafta oldukça hareketli geçti. Peki altın fiyatları bu hafta ne oldu? Altın fiyatları gelecek hafta ne olur?

ALTIN FİYATLARI BU HAFTA NE OLDU?

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı.  11 Nisan Pazartesi günü altının onsu 1942 dolardan güne başlarken gram altın 913 lira oldu. Saklı günü altının onsu 1950 dolar seviyesini geçerek atak yaptı. 1958 dolardan güne başlayan altının gram fiyatı salı günü 915 liradan satışa sunuldu.

Çarşamba günü ise ons altın 1970 dolar seviyesi ile uzun zamandan sonra tekrar böyle bir atak yaptı ve gram altın 916 lira oldu.  Perşembe günü Merkez Bankası'nın kararı öncesinde 1974 dolardan işlem gören altının gram fiyatı ise  917 liradan işlem gördü. Haftanın son işlem günü olan cuma günü alın fiyatları tekrar yükselişe geçti ve gram altın 920 lira oldu.

Peki gelecek hafta altın fiyatları ne olur? Altın fiyatları düşer mi, yükselir mi? İşte detaylar...

 

ALTIN FİYATLARI GELECEK HAFTA NE OLUR? ALTIN DÜŞERMİ, YÜKSELİR Mİ?

Altın fiyatlarını, Rusya Ukrayna arasındaki savaş durumu etkiliyor. Rusya Ukrayna arasındaki savaş devam ettiği sürece yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak bilinen sarı metale talep artacak ve fiyatlar rekor seviyelere yaklaşır. Rusya'nın agresif hareketlerine devam etmesi altın fiyatlarının yükseleceği anlamına geliyor. Aksi bir haber gelmesi durumunda ise altın fiyatlarında tam tersi bir durum yaşanır. 

Öte yandan Çin'deki Şangay kentinde koronavirüs vakaların yükselmesi de piyasalar üzerinde etkili olmaya devam ediyor.

Dolar ve altını enflasyon korkusu sardı!

Altın fiyatları hafta sonu ne oldu? İşte 16 Nisan 2022 güncel altın fiyatları!

Altın fiyatları neden yükseliyor? Altın yükselmeye devam edecek mi?

Altın fiyatları yükseldi! Gram altın kaç TL? Çeyrek altın fiyatı ne kadar? İşte son dakika altın fiyatları...