16 / 05 / 2024

Altın fiyatlarında FED düşüşü! Altın yatırımcıları ne kadar kaybetti? İşte detaylar…

Altın fiyatlarında FED düşüşü! Altın yatırımcıları ne kadar kaybetti? İşte detaylar…

ABD Merkez Bankası’nın (FED), 28 yılın en sert faiz artışını yaptıktan sonra altın fiyatlarında neler oldu? İşte detaylar...



HAFTALIK BAZDA GRAM ALTIN YATIRIMCILARINA KAYBETTİRDİ

Milliyet’te yer alan habere göre, yurt içindeyse gram altın fiyatında ons altına benzer hareketler görüldü. Haftaya 1033 TL’den başlayan gram altın, pazartesi günü sert düşüş yaşayarak 1008 TL’ye kadar geriledi. Gram altın, salı günü 1002 TL’ye kadar düşerek haftalık bazda en düşük seviyeyi gördü. 

Altın fiyatlarında FED düşüşü! Altın yatırımcıları ne kadar kaybetti? İşte detaylar…

Gram altın FED’in faiz kararı sonrası ons altında görülen toparlanmanın etkisiyle birlikte çarşamba ve perşembe günleri yükselişe geçti. Gram altın, yeniden 1033 TL’yi gördü. Cuma günüyse gerileme kaydeden gram altın 1024 TL’den işlem görerek kapandı. 

Haftalık bazda fiyat hareketine bakıldığında ise gram altın, yatırımcılarına yüzde 0,23 oranında kaybettirdi. 

Altın o fiyata kadar gerileyecek! Piyasa kahini İslam Memiş'in son dakika açıklaması titretti! Hemen bu rakama bakın! 

Altının güncel fiyatlarını gören inanamıyor! Son dakika altın fiyatları ne kadar? İşte 19 Haziran 2022 altında son durum

Altın fiyatlarında dikkatler kritik haftada! İslam Memiş: Paket açıklanmazsa yeni seviyeler yakın


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön