25 / 05 / 2024

Altın fiyatlarında flaş atak! Tahminlerinde yanılmayan İslam Memiş yine bombayı patlattı

Altın fiyatlarında flaş atak! Tahminlerinde yanılmayan İslam Memiş yine bombayı patlattı

Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve ons altın fiyatları yeniden yükselişte. Altın fiyatları için uzman isim İslam Memiş yeni rekor seviyesini paylaştı. İşte tüm detaylar...



Geçtiğimiz haftanın özetini geçen altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altının serbest piyasalarda 1253 TL düzeyini test ettiğini söylerken rekorlara doyulmayacak bir sene olacağının altını çizdi.

Peki altın almalı mı satmalı mı? Altın tekrar alım fırsatı verir mi? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altındaki 1550 seviyesinin zamanını açıkladı.

A Haber'e konuşan Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, "Yatırımcı, önümüzdeki hafta gerçekleşebilecek düşüşleri gözden geçirmesi gerekiyor" dedi.

GRAM ALTINDA YÜKSELiŞ SÜRECEK Mİ? 
Gram altın için 1450-1550 TL seviyeleri için yaz aylarını işaret eden Memiş şunları söyledi:
"Son aylarda yaşanan hızlı yükselişle birlikte vatandaşlarımı kar elde etmek için çok meraklı oluyor. Bu süreç içinde gram altında yükseliş gördüm. Gram altın 1114 seviyesinden başlamıştı ve bugün itibariyle 1234 TL. Ancak bu değer artışlarının devam edeceğini tahmin ediyorum."

"Kısa vadeli bir düzeltme hamlesi gelebilir. Dolayısıyla son bir defa alım fırsatı sunacaktır. Ben alamadım diyenler için alım fırsatı olacağını tahmin ediyorum. Haziran ayından itibaren 1450 TL, 1550 TL seviyeleri sürpriz değil."

"Yaz aylarında agresif yükseliş beklememizle birlikte altın borçlanması yapmayı düşünenlerin bundan uzak durması gerektiğini ifade etmemiz gerekiyor. En azından 1550 TL seviyesini göz ardı etmemeli. Önümüzdeki 1-2 haftalık süreçte alım fırsatı olacaktır diye düşünüyorum."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön