07 / 05 / 2024

İslam Memiş, "Masal bitti" diyerek uyardı! Altın fiyatlarında görülmemiş tahmin

İslam Memiş,

Altın fiyatlarında flaş gelişme. Altın uzmanı İslam Memiş, Dünya Bankası'nın uyarısı anımsattı. Memiş, ekonomiye ilişkin dikkat çeken uyarılarda bulundu. İşte tüm detaylar...



Son dakika altın fiyatları... Altın fiyatlarında dalgalı trend devam ediyor. Altın için uzman isimler dikkat çeken açıklamalarda bulunuyor. Bu isimlerden biri ise İslam Memiş oldu. Son dönemde isabetli tahminleriyle tanınan Memiş, bu defa çok kritik bir uyarıda bulundu.

TV100.com yazarı İslam Memiş, bugünkü köşesinde dikkat çeken uyarılar yaptı. Memiş "Dünyayı saran ekonomik kriz çok yakında resmi olarak ilan edilecek" dedi ve "Masal bitti; büyük tufana hazırlık yapın" dedi.

Memiş'in bugünkü yazısı şöyle:


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön