12 / 05 / 2024

Altın fiyatlarında görülmemiş tahmin! Bu tarihte bekleniyor, 2350 tahmini

Altın fiyatlarında görülmemiş tahmin! Bu tarihte bekleniyor, 2350 tahmini

Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ile ilgili dikkat çeken detaylar açıklandı. Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika rekor tahmini yapıldı. İşte tüm detaylar...



Altın fiyatlarında flaş gelişme. Altının ons fiyatında aylık yükseliş oranı yüzde 5'i geçti. FED'in şubat ayındaki faiz kararı altının rotasında etkili olacağı tahmin ediliyor. Yatırımcılar altını güvenli liman olarak görmekte. Altın fiyatlarıyla ilgili uzman isimlerden bomba tahminler geldi.

2022 yılını da altın yükselerek bitirdi. Tarım ve işsizlik verilerinin ABD'de iyi gelmesi FED'in faiz artırımlarında biraz daha yumuşamaya gideceği beklentilerini artırdı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön