19 / 05 / 2024

İslam Memiş, "Masal bitti" diyerek uyardı! Altın fiyatlarında görülmemiş tahmin

İslam Memiş,

Altın fiyatlarında flaş gelişme. Altın uzmanı İslam Memiş, Dünya Bankası'nın uyarısı anımsattı. Memiş, ekonomiye ilişkin dikkat çeken uyarılarda bulundu. İşte tüm detaylar...



FRANSA'DA GERGİNLİK VE ORİON 2023 TATBİKATI

Fransa ve İsrail’de sokaklar savaş alanı gibi. Halk sokakta, gösterirler her geçen büyüyor. Grevler, kamu malına zarar vermeler, polise saldıranlar, polisin aşırı şiddet kullanması… Toplumsal ayaklanma tüm ülkelere sıçrayacak! 

Halk ayaklanmaları işi farklı yerlere götürecek, film çok büyük. O kadar büyük ki NATO, Fransa, İngiltere, Almanya, İspanya, İtalya, ABD kuvvetleri Mayıs 2023 sonuna kadar 12 bin askerle iç savaşa karşı “Orion 2023” tatbikatı yapacak!

BÜYÜK KİTLELER İŞSİZ KALCAK

Dünya genelinde aç ve sokakta kalmış insan sayılarında çok büyük artışlar var. Enflasyon dünyayı kasıp kavuruyor. Geri dönecek ve bu sefer dünyada çok büyük kitleleri işsiz bırakacak. ABD, Avrupa gibi ülkelerde ayaklanma kaçınılmaz olacak. Aş evi kuyrukları, parkta ve sokakta çadır kurmuş insan topluluğu, kitlesel göçler artacak.

İSVEÇ'TE EKONOMİK BUHRAN OLACAK

İsveç’i ekonomik buhran bekliyor. Metropol şehirler boşaltılacak. Şehirde yaşam zor değil, imkânsız olacak. Metropol şehirler küreselcilere lazım, boşalttıracaklar. Küresel ekonomik krizi (Reset) çok yakında resmi olarak ilan edecekler!

Bugüne kadar izlediğiniz her şey İLİZYON.
Bugüne kadar dinlediğinizin her şey MASALDI.
Masal bitti ve uyanın!
Büyük tufanın arifesindeyiz.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön