05 / 05 / 2024

Altın fiyatlarında flaş atak! Tahminlerinde yanılmayan İslam Memiş yine bombayı patlattı

Altın fiyatlarında flaş atak! Tahminlerinde yanılmayan İslam Memiş yine bombayı patlattı

Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve ons altın fiyatları yeniden yükselişte. Altın fiyatları için uzman isim İslam Memiş yeni rekor seviyesini paylaştı. İşte tüm detaylar...



Altın piyasası geçtiğimiz hafta gösterdiği sert yükseliş sonrası yeni haftada daha sakin bir seyirde. Özellikle banka krizine yönelik endişelerin hafiflemesiyle birlikte altın yatırımcıları pozisyonlarını farklılaştırdı. İşte detaylar...

Para ve emtia piyasaları geçtiğimiz haftalarda ABD’de başlayan banka krizi sonrası dalgalanmıştı. Kritik gelişme sonrasında dolar endeksi ve ABD 10 yıllık tahvil faizinde büyük düşüşler görülmüş ve altın fiyatlarında sert yükseliş kaydedilmişti.

Özellikle kriz ortamında yatırımcıların güvenli liman olarak görülen altına yönelmesiyle birlikte geçtiğimiz hafta ons altın 2 bin dolar düzeyini geçmişti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön