Kent Haberleri

Altın fiyatlarında şahin Fed etkisi görüldü! Umulmadık taş baş yardı! Bu rakamlara bakan bir daha baktı

Altın fiyatlarında şahin fed etkisi görüldü! Altın fiyatlarında yeni rekorlar beklenirken düşüşe geçen altın fiyatları vatandaşları şaşırttı. Umulmadık taş baş yardı! Bu rakamlara bakan bir daha baktı... Altın fiyatlarında şahin fed etkisi görüldü! Umulmadık taş baş yardı! Bu rakamlara bakan bir daha baktı

Altın fiyatları Amerika Merkez Bankası yetkililerinden daha fazla faiz artıl sinyali gelmesi ile geçen haftaki düşüşünü sürdürdü.

Altın fiyatlarında şahin fed etkisi görüldü! Umulmadık taş baş yardı! Bu rakamlara bakan bir daha baktı.

ALTIN FİYATLARINDA FED ETKİSİ

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatlarında spot altın ons başına 1.838 doların altını test etti, gram altın ise 1.112 TL seviyesine kadar düştü.

FED'TEN ŞAHİN MESAJLAR GELDİ!

ABD Merkez Bankası Fed yetkilileri enflasyonu kontrol altına alma görevlerinin tamamlanmanın oldukça uzak olduğuna işaret ederek yılın bu yarısında daha fazla faiz artışı olacağına dair zemin hazırlıkları yaptı. 

Bu durum dolar ve tahvil getirileri için olumlu bir etkiye sahip olması değerlendirilirken faiz getirisi olmayan değerli metale olan ilgiyi düşürmesi bekleniyor. 

ABD'de özellikle üretici enflasyonundan gelen son sinyaller enflasyon ile mücadele konusunda hâlâ alınması gereken mesafe olduğunu ortaya koymuştu. 

Fed Yönetim Kurulu Üyesi Michelle Bowman, son açıklanan verilere göre Fed'in şu ana kadar attığı adımları yeterince büyük bir etki göstermediğini belirterek şahin bir mesaj verdi.

Bowman, enlasyonu düşürmek için faizleri artırmak konusunda daha fazla şey yapılmasını söyledi.

Tüm bu gelişmelerle birlikte altın fiyatları ne kadar oldu? Son dakika altın fiyatları kaç lira? Gram altın kaç lira? Çeyrek altın kaç TL? Yarım  ve tam altın bugün ne kadar oldu? 20 Şubat 2023 altın fiyatları...

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI!

Son dakika altın fiyatları 20 Şubat Pazartesi günü altın alıp satmak isteyen yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Ons altın fiyatı an itibariyle 1846 dolardan işlem görüyor. Gram altın fiyatı 1151 lira, çeyrek altın fiyatı 1883 lira, yarım altın fiyatı 3765 lira, tam altın fiyatı 7501 lira, Ata altın fiyatı 7694 lira, Ata beşli altın fiyatı 38,343 lira seviyesinden satışa sunuluyor.

Gram altının bu haftadan itibaren ne kadar olacağı belli oldu! Altını bilen adam İslam Memiş net rakam verdi

Altın Kahini İslam Memiş dibe vuran altın için yükseliş tarihi verdi! Herkes tek bir rakama odaklandı! Hemen bakın