28 / 04 / 2024

Altın fiyatlarında yeni tahmin! Her dediği tutan İslam Memiş, ay verip "Dikkat edin" dedi

Altın fiyatlarında yeni tahmin! Her dediği tutan İslam Memiş, ay verip

Altın fiyatlarındaki yükseliş ve düşüşler devam ederken vatandaşlar da güncel fiyatları merak etmekte. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gram altında yaşanan düşüş hakkında birtakım yorumlar yaptı.



Dolar ve altın fiyatlarındaki değişimler birçok kişi tarafından takip edilmekte. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara uyarılarda bulundu. İslam Memiş dolardan uzak durulması gerektiğini ifade ederken gram altın içinde çarpıcı açıklamalar yaptı.

DOLAR YILIN ZİRVE RAKAMLARINA ULAŞTI
Merkez Bankası'nın 100 baz puanlık indirim yaptığını ifade eden İslam Memiş, dolarda yukarı yönlü bir hareketlilik olduğunu ifade etti. Uluslararası piyasalarda da değer artışı olduğunu ifade eden İslam Memiş, dolarda 20 yılın Zirvesi yaşandığını belirtti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön