30 / 04 / 2024

Gram altın fiyatlarında kritik tahmin! Altının onsu bir ayın en düşük seviyesinde!

Gram altın fiyatlarında kritik tahmin! Altının onsu bir ayın en düşük seviyesinde!

Altın fiyatlarında gündemine etkisi ile kritik gelişmeler yalanıyor. Altının onsunda yaşanan düşüş gram altında da kendisini gösterdi.  Peş peşe gelen uyarıların ardından uzmanlardan kritik tahminler geldi...



Altının onsu son bir ayın en düşük seviyesini gördü. Altın fiyatları ile ilgili; yalancı bahar etkisi, gram altında balon gibi değişik senaryolar gelmeye başladı. Yatırımcılar 'Gram altın ne kadar olur' sorusunun cevabını araştırmaya başladı. Uzmanlardan gelen kritik açıklamalar, soruyu cevaplamış oldu.

Ons altın bugün gün içerisinde en düşük 1916 en yüksek ise 1927 dolar seviyelerini görürken gram altın 909 liradan işlem gördü. Çeyrek altın ise aynı dakikalarda 1480 liradan satışa sunuldu.

Gram altın fiyatlarında kritik tahmin! Altının onsu bir ayın en düşük seviyesinde!

Rusya Ukrayna arasındaki gelişmeler için dün İstanbul'da müzakere yapıldı. Bunun sonucunda olumlu haberlerin gelmesi altın fiyatlarının aşağı yönlü seyirine neden oldu. Tüm bu gelişmeler yaşanırken yatırımcılar 'altın fiyatları düşecek mi, altın fiyatları ne olacak? sorusunun cevabını merak ediyor.  İşte son dakika altın fiyatları ve uzman yorumları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön