02 / 05 / 2024

Altın fiyatlarını çok önceden tahmin eden adam İslam Memiş, gramın 1600 TL olacağı tarihi açıkladı

 Altın fiyatlarını çok önceden tahmin eden adam İslam Memiş, gramın 1600 TL olacağı tarihi açıkladı

Altın fiyatları vatandaşlar tarafından daha önce hiç olmadığı kadar merak edilmeye başlandı. Durum böyle olunca altın fiyatlarını önceden tahmin eden adam olarak bilinen İslam Memiş'in açıklamaları da sık sık gündem oluyor. İşte Memiş'in gram altınla ilgili verdiği tarih



Altın fiyatları dünya ekonomisinde bir numaralı gündem maddesi haline geldi. Altın fiyatlarının gündem haline gelmesinin ardından bundan sonra nasıl bir yol izleyeceği de çok merak ediliyor. Bir grup gram altın almanın şu anda çok yararlı olacağını savunurken, diğer grup ise gram altın almanın ancak uzun vadede işe yarayacağını dile getiriyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön