27 / 04 / 2024

Altın fiyatlarının ne kadar olacağı belli oldu! 4 analist peşe peşe açıkladı

Altın fiyatlarının ne kadar olacağı belli oldu! 4 analist peşe peşe açıkladı

Milyonlarca yatırımcı altın fiyatlarındaki hareketliliği takip etmeye devam ediyor. Altın fiyatları dün yeniden yükselişe geçerken yatırımcılar altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor.4 analist peş peşe altın fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı.



Güncel altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip edilmeye devam ediyor. Yatırımcılar ''altın fiyatları ne olacak? Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorularının yantılarını araştırmya başladı. Konu ile ilgili 4 analistten altın fiyatları ile ilgili yorum geldi. İşte merak edilenler...

Altın fiyatlarında dolar endeksi ve tahvillerdeki gerilemelerin yaşanması ile yükseliş yaşandı. Enflasyondaki yükseliş ile ABD Merkez Bankası Fed’in 1-2 Kasım’daki toplantısında 75 baz puanlık faiz artışına kesin gözüyle bakılırken, Aralık beklentileri de 75 baz puana yükseldi. 

Altın fiyatlarının ne kadar olacağı belli oldu! 4 analist peşe peşe açıkladı

Fakat öte yandan dolar ve tahvillerdeki gerileme 75 baz puan beklentisinin gerilemesine neden oldu ve 50 baz puan ihtimali de konuşulmaya başlandı. Bu gelişmelerle ons altın fiyatları dün 1677 doların üzerine kadar yükseldi. Bugün ise 1673 dolar ile güne yatay başladı. 1000 lira psikolojik seviyesini geçen gram altın ise bu sabah 998 liradan değerleniyor.

Yatırımcılar altın fiyatlarındaki hareketlilik sonrasında altın yorumlarını araştırırken 4 analist peş peşe açıklama yaptı.


Geri Dön