10 / 05 / 2024

Altın fiyatlarının ne kadar olacağı belli oldu! 4 analist peşe peşe açıkladı

Altın fiyatlarının ne kadar olacağı belli oldu! 4 analist peşe peşe açıkladı

Milyonlarca yatırımcı altın fiyatlarındaki hareketliliği takip etmeye devam ediyor. Altın fiyatları dün yeniden yükselişe geçerken yatırımcılar altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor.4 analist peş peşe altın fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı.



ALTINDA SEVİYE 1680 DOLAR

Altının ons fiyatının 1680 dolara yükseleceğini belirten FXTM’den Lukman Otunuga: ''1.655 doların altındaki sürekli altın zayıflığının, kapıları sırasıyla 1.615 dolar ve 1.600 dolara açması mümkün. Ayrıca, 1.655 doların üzerindeki bir kırılmanın 1.670 dolar ve 1.680 dolara doğru bir yükselişi tetiklemesi muhtemel.” ifadelerini kullandı.

Altın fiyatlarının ne kadar olacağı belli oldu! 4 analist peşe peşe açıkladı
ALTIN İYİ PERFOMANS SERGİLİYOR

Altın fiyatlarının döviz kurları karşısında iyi bir performans sergilediğini söyleyen SIA Wealth Management baş piyasa stratejisti Colin Cieszynski:“Altın piyasasındaki dalgalanmaları, şu anda uzun zamandır düşmanı olan doların  niş çıkışları yönlendiriyor.

Fakat yatırımcıların, euro, sterlin ve yen gibi diğer para birimlerine göre altının daha iyi performans gösterdiğini unutmaması gerekiyor. Bu da bir değer saklama aracı olarak rolünü sürdürdüğünü gösteriyor. Örneğin, bu yıl, altın bir değer deposu olarak kalmayı başardı.

Öte yandan, yen, onu desteklemek için BoJ’un birden fazla müdahalesinin gerekli olduğu noktaya kadar çöktü. Bu doğrultuda ancak karışık bir başarı elde etti.” dedi.

Altın fiyatları atak yaptı! Elinde 1 gram bile altını olan acil bakın! Bakmayan bin pişman! 27 Ekim 2022 altın fiyatları

Gram altın kasım ayında bu kadar olacak!

Dünya Bankası'ndan altın yatırımcısını üzecek tahmin. Ons fiyatı bu yıl ve gelecek yıl düşecek

Geri Dön