06 / 05 / 2024

Altın için bomba uyarı! İslam Memiş yine gündemi değiştirecek

Altın için bomba uyarı! İslam Memiş yine gündemi değiştirecek

Altın fiyatlarında flaş gelişme yaşanıyor. Küresel piyasalarda dalgalanma devam ediyor. Süreci yakından takip eden İslam Memiş “Vakit geldi” diyerek bomba bir tahminde bulundu. İşte tüm detaylar...



İSLAM MEMİŞ: EURO YATIRIMCILARI KAZANÇLI ÇIKACAK
 Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, euro yatırımına yönelik tavsiyelerde bulundu. Şu anda euro'nun 20,91 TL seviyesinde olduğunu belirten Uzman Memiş, serbest piyasada ise euro'nun 21,25-21,34 TL aralığında işlem gördüğünü söyledi. Euro dolar paritesinin de 1,09'a kadar yükseldiğine dikkat çeken Uzman Memiş, orta ve uzun vadede euro yatırımcılarının kazançlı çıkacağını ve yaz aylarında euro'nun 1,15'e kadar yükselebileceğini öngördü.

Memiş ayrıca, "Yıllar sonra dolar yatırımının kazandırmadığı anlaşılmış olacak" diyerek, birikimlerin euroda daha fazla değer kazanabileceğini ifade etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön