05 / 05 / 2024

Altın Kahini İslam Memiş'ten son dakika gram altın uyarısı geldi! Bu uyarıyı duyan şaştı kaldı! Altın Kahini ne dedi?

Altın Kahini İslam Memiş'ten son dakika gram altın uyarısı geldi! Bu uyarıyı duyan şaştı kaldı! Altın Kahini ne dedi?

Altın Kahini olarak bilnen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın ve dolarda yükselişe dikkat çekerek bazı uyarılar yaptı. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...



FED'İN KARARININ ÖNEMİ

Yaptığı açıklamada bu haftanın en önemli konusunun Fed'in çarşamba akşamı faizi açıklayacak olması olduğunu söyleyen İslam Memiş, piyasalarda beklentilerin karışık olduğunu söyleyerek, bazı yatırımcıların 50 bazılarının ise 25 baz puan faiz artıracağını, agresif söylemde olacağını tahmin ettiğini kaydetti. Memiş, "Enflasyonun düşmemesi Fed'in de makas değiştirmesine neden olabilir diye tahmin ediyorum" dedi.

Altın Kahini İslam Memiş ten son dakika gram altın uyarısı geldi! Bu uyarıyı duyan şaştı kaldı! Altın Kahini ne dedi?

"SOĞUKKANLI OLMAK GEREKİYOR"

Yaptığı açıklamada faiz artırımının küresel piyasalarda panik oluşturmayı sürdürdüğünü söyleyen İslam Memiş, bugün dolar endeksinde yukarı yönlü hareketlerin, dolar euro, sterlin dolar paritesinde, kripto paralarda sert düşüşlere neden olduğunu söyledi. 

Kripto paralarda yüzde 19 civarında sert düşüş olduğunu söyleyen İslam Memiş, üç günde yüzde 20'lik değer kaybı yaşandığına değinerek, "Belirsizlik her ne kadar devam etse de yatırımcıların bu tarafta soğukkanlı şekilde devam etmesi gerekiyor. dedi.

Yaptığı açıklamada şu anda doların 17.24 TL, Euro'nun 18.09 TL. Gram altının1020 TL, ons altının 1844 dolar, gümüşün gramının 11.95 TL, gümüşün ons fiyatının 21.49 dolar, brent petrol varilinin 122 dolar olduğunu söyleyen İslam Memiş, altının ons fiyatının 1879 dolara kadar yükselince geri çekildiğini dile getirerek, "Bant aralığımız 1780-1880, Fed'den sonra 1880-1980 dolar aralığıydı. dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön