05 / 05 / 2024

Altın Kahini İslam Memiş'ten son dakika gram altın uyarısı geldi! Bu uyarıyı duyan şaştı kaldı! Altın Kahini ne dedi?

Altın Kahini İslam Memiş'ten son dakika gram altın uyarısı geldi! Bu uyarıyı duyan şaştı kaldı! Altın Kahini ne dedi?

Altın Kahini olarak bilnen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın ve dolarda yükselişe dikkat çekerek bazı uyarılar yaptı. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...



"SEPET KÜLTÜRÜNÜ SAKIN UNUTMAYIN"

Haberglobal'de yer alan habere göre, "Elimde dolarım var, TL bazında risk almak istemiyorum. Neler yapabilirim?" diyen yatırımcılar için de önemli uyarılar yapan İslam Memiş, şu anda dolar karşısında hangi enstrüman fazla değer kaybetmişse, euro dolar gerilediği, sterlin dolar paritesi gerilediği için, altın tarafı gerilediği için, bu tarafta yine sepet kültürünü unutmadıklarını, 4 parçanın da bu enstrümanlardan yararlanabileceğini söyledi.

"Ben her ne kadar yükseliş öngörsem de bireysel olarak TL'ye geçtim, varlıklarımı sattım. Operasyon sürecinde TSK'ya destek vermek için bütün varlıklarımı TL'ye çevirdim" diyen Memiş, 2 ay bekleyerek bu tarafta hiçbir varlığımı ne döviz ne de emtia tarafında değerlendirmeyeceğini açıkladığını söyleyerek, kişisel tercihine birçok yol arkadaşının destek verdiğini söyleyerek, "17,80'i dolarda, gram altında 1050'yi telafuz etsem de kazanca bakmadan 1-2 ay beklemeyi tercih eden yatırımcı olduğumu beyan ettim. Aynı duruşum devam edecek." diyen Memiş,  bu süreç itibarıyla yukarı yönlü riskler olsa da ben işin para kısmında olmadığını söyledi.

Altın Kahini İslam Memiş ten son dakika gram altın uyarısı geldi! Bu uyarıyı duyan şaştı kaldı! Altın Kahini ne dedi?

"Bu süreç normalleştikten sonra bizim alma fırsatlarımız olacak. Bakalım o gün kim kazanacak?" diyen Piyasa Kahini İslam Memiş, tekrar gram altında 1200 lira telafuz edilecek, yıl sonuna kadar 1450 lirayı gram altının telaffuz etmenin çok güçlü olacağını söylediğini her ne kadar yükselişler devam etse de ben duruşundan taviz vermeyeceğini söyledi.

Yaptığı açıklamada "17.30, 17.50 ve 17.80 direnç seviyeleri ama burada hodri meydan, azdan az çoktan çok. Riskler artıyor matematikte, Türkiye'nin risk primi artıyor, Fed faiz artıracak." diyen İslam Memiş, yaptığı hamlenin piyasa ayağında akla mantığa alınır tarafı olmadığını söyleyerek, aslında devlet olmadan, TSK olmadan hiçbir şey yapılamayacağını günün birinde insanlar anlayacağını söyledi. 

"YAPTIĞIM HAMLE ÇOK SAÇMA AMA..."

Mantıken yaptığı hamlenin çok saçma olduğunu söyleyen İslam Memiş, "Fiyatlar düşmeyecek ama ne diyorum. Sen filmin sonuna bak. " diyerek, emtiasını, dövizini bozmayan arkadaşlara yükselişlerin süreceğine dair, Temmuz'da pik seviyelerin görüleceğine dair öngörüsünde değişiklik olmadığını söyledi.

Canlı altın fiyatları 14 Haziran 2022! Altın yatırımcıları dikkat! Gram altın, çeyrek altın fiyatları ne kadar?

Piyasa Kahini İslam Memiş gram altın ve doları düşürecek tek ihtimali açıkladı! Herkes buna dikkat etsin

İslam Memiş'ten altını olanlara son dakika uyarısı! Şimdi altın kahininin bu uyarısını dinlemeyen sonra bin pişman olur


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön