29 / 04 / 2024

Altın kar tanesi kolyeler ne kadar? Kar tanesi kolye fiyatları kaç TL? 27 Ekim 2022 fiyat listesi

Altın kar tanesi kolyeler ne kadar? Kar tanesi kolye fiyatları kaç TL? 27 Ekim 2022 fiyat listesi

Altın kar tanesi kolyeler, sevdiğiniz kişilerin benzersiz olduğunu göstermek için alınabilecek en güzel hediyelerden biri. Peki altın kar tanesi kolyelerin fiyatları ne kadar? Altın kar tanesi kolyeler kaç TL? İşte Altınbaş 27 Ekim 2022 fiyat listesi.



Kar tanelerinin narin görünümü kar tanesi figürü kullanılmış kolyelerde sevdiğinize benzersiz olduğu mesajını vermenizi sağlıyor.

Her kadının hayallerini süsleyen bu kolyeler binlerce kadının çekmecesinde bulunuyor. Altınbaş kar tanesi kolye fiyatlarında yüzde 20 indirim kampanyası başlattı.

Peki altın kar tanesi kolyelerin fiyatları ne kadar? Altın kar tanesi kolyeler kaç TL? İşte Altınbaş 27 Ekim 2022 fiyat listesi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön