04 / 05 / 2024

Tuğralı altın kolyelerde net yüzde 25 indirim! Büyük kampanya! Sembolgold 6 Ekim 2022 fiyat listesi

Tuğralı altın kolyelerde net yüzde 25 indirim! Büyük kampanya! Sembolgold 6 Ekim 2022 fiyat listesi

Düğünlerin vazgeçilmez takısı olan tuğralı altın kolyeler artık geleneksel takı haline geldi. Hal böyle olunca binlerce kişi fiyatlarını araştırıyor. Peki tuğralı altın kolye fiyatları ne kadar? İşte Sembolgold 6 Ekim 2022 fiyat listesi.



Tuğralı altın kolyeler her geline düğünlerde takılan takılar arasında yer alıyor.  Altın bilezikten sonra hemen ikinci sırada yer alan altın tuğralı kolyeler görüntüsünde olduğu kadar fiyatları da dikkat çekiyor. 

Sembolgold'ta tuğralı altın kolyelerde büyük kampanya başladı. İstediğiniz tüm tuğralı altın kolyelerde net yüzde 25 indirim sizleri bekliyor.

Peki tuğralı altın kolye fiyatı ne kadar? Tuğralı altın kolye kaç lira? İşte  Sembolgold fiyat listesi 6 Ekim 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön