27 / 04 / 2024

Tektaş altın kolyelerde net yüzde 52 indirim fırsatı başladı! İşte Gülaylar altın 11 Ekim 2022 fiyat listesi

Tektaş altın kolyelerde net yüzde 52 indirim fırsatı başladı! İşte Gülaylar altın 11 Ekim 2022 fiyat listesi

Gülaylar altında tektaş altın kolyelerde net yüzde 52 indirim fırsatı başladı. İndirimli fiyatlarla satılan tektaş kolyelerin fiyatları 1,189 TL'den başlıyor. İşte Gülaylar altın 11 Ekim 2022 fiyat listesi..



Gülaylar altında altın tektaş kolyelerde net yüzde 52 indirim fırsatı başladı. Fırsatı duyan binlerce kişi indiirmli tektaş kolyelerin fiyatlarını araştırmaya başladı. Gülaylar altında  tektaş kolyelerin fiyatı sadece 1,0189 TL'den başlıyor. Peki tektaş altın kolyeler ne kadar? Tektaş altın kolye fiyatı kaç lira? İşte Gülaylar altın tektaş kolye 11 Ekim 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön