16 / 05 / 2024

Altın rekor kıracak diyen İslam Memiş net konuştu! 7 gün içinde fırlayacak! Hemen bakın

Altın rekor kıracak diyen İslam Memiş net konuştu! 7 gün içinde fırlayacak! Hemen bakın

Altın Kahini İslam Memiş, altın, dolar ve gümüş konusunda yatırımcıları uyarmaya devam ediyor. Altın rekor kıracak diyen İslam Memiş net konuştu! 7 gün içinde fırlayacak! Hemen bakın.



ALTIN REKOR KIRACAK 

İslam Memiş altın fiyatlarının yükselerek rekor kıracağını söyledi. Memiş: ''Altının onsu 1900-1950 dolar bant aralığına sıkıştı. Bant aralığı yüksek. 1940 dolara kadar yükseldi, 1932 dolar seviyesinde. Benim nazarımda yüksek, alım seviyelerimizi gram altın yatırımcıları biliyor. Ne zamanki altın onsu 1850-60 dolar seviyesinde, karşındaki gram altın kaça tekabül ediyorsa, buradan gram altına giriş yapacağız. Şubat ayı 15'ine kadar bu süreci devam edeceğiz. '' dedi.

Peki gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş kaç lira? Bugün gümüş kaç TL? Gümüş kaç lira oldu? 27 Ocak 2023 gümüş fiyatları kaç lira?

GÜMÜŞ FİYATI BUGÜN NE KADAR? 27 OCAK 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI

Son dakika gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. 2022 yılında yatırımcısına yüzde 45 kazanç sağlayan gümüşün bu yılda yatırımcısına kazandırması bekleniyor.

27 Ocak Cuma günü gümüşün ons fiyatı 23,73 dolardan işlem görüyor. Bugün gümüş alış fiyatı 14,29 TL, gümüş satış fiyatı 14,86 TL seviyesinde işlem görüyor. 

Altın fiyatlarında geri vites! Bu rakamları görenler resmen beyninden vuruldu! 27 Ocak 2023 canlı altın fiyatları

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna yanıt şimdi geldi! Dolar sadece 4 gün sonra bu kadar olacak! Hemen gardınızı alın


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön