08 / 05 / 2024

Altın set fiyatları kaç TL? Altın set fiyatları ne kadar? Atasay 3 Kasım 2022 fiyat listesi

Altın set fiyatları kaç TL? Altın set fiyatları ne kadar? Atasay 3 Kasım 2022 fiyat listesi

Düğünlerin, davetlerin ve özel günlerin olmazsa olması olan altın setler her kadının en gözde takısı olarak yer alıyor. Modelleri kadar fiyatları da bir o kadar merak edilen bu altın setlerin güncel fiyat listesi araştırılıyor. Peki altın set fiyatları ne kadar? Altın set fiyatları kaç lira? İşte At



Hazır kombin şeklinde küpesi bilekliği ve kolyes ile birlikte satılan altın setler her kadının vazgeçilmez aksesurları arasında geliyor.

Altının ışıltısından oluşan setler özel günlerde tüm dikkatleri üzerinize toplayacak. Binlerce yıllara dayanan kadınlar kendilerini güzel taşlarla süsleyecek. Aynı zamanda hediye ederek nişan, düğün gibi günlerde bir seçenek haline gelir. Hediye almak için de tercih edilen altın setlerin fiyatları ne kadar? İşte Atasay altın set fiyat listesi 3 Kasım 2022..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön