27 / 04 / 2024

Bosch ankastre fırınlarda online'a özel kaçırılmayacak Kasım indirimi! 400 TL puan fırsatı! 9 Kasım 2022 fiyat listesi..

Bosch ankastre fırınlarda online'a özel kaçırılmayacak Kasım indirimi! 400 TL puan fırsatı! 9 Kasım 2022 fiyat listesi..

Bosch Kasım ayına özel seçili fırınlarda online'da indirim kampanyasını başlattı. Peki Bosch ankastre fırın fiyatları ne kadar? İşte 9 Kasım 2022 fiyat listesi...



Bosch Kasım ayına özel seçili ankastre fırınlarda indirim kampanyasını başlattı. Bosch Online'da Garantipay ile yapılacak 8 bin Türk Lirası ve üzeri alışverişlere 400 lira puan fırsatı da sunuluyor. 

Yemek pişirmenin bir angarya değil, bir zevk olması gerektiği düşüncesiyle yola çıkarak ürünlerini tasarlayan Bosch, ankastre fırınlar ile aynı anda birden fazla fonksiyon çalıştırılabiliyor. 

Bosch ankastre fırınlarda online a özel kaçırılmayacak Kasım indirimi! 400 TL puan fırsatı! 9 Kasım 2022 fiyat listesi.. 

Bosch, üstün kalite, teknik mükemmellik ve maksimum güvenilirlik sunduğu ürünleriyle en çok tercih edilen markalardan oluyor. 

Mutfakların vazgeçilmezi ankastre fırın fiyatları merak ediliyor. Kasım ayının gelmesi ile beraber pek çok vatandaş indirimli fiyatlardan yararlanmak istiyor. 

Peki Bosch ankastre fırın fiyatları ne kadar? İşte 9 Kasım 2022 fiyat listesi...


Geri Dön