Altın & Dolar

Altın son viraja giriyor! İslam Memiş yarını işaret etti! Altın fiyatları ne olacak; yükselecek mi, düşecek mi?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın fiyatları için yarını işaret ederek, 'dananın kuyruğu kopacak' dedi. Peki yarın altın fiyatları ne olacak; yükselecek mi, düşecek mi? 

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Güne yükselişle başlayan altının gramı bugün 2533 liradan satışa sunuluyor. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Milyonlarca kişi 'altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'sorusunun yanıtını araştırıyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırımcıların beklediği haberi verdi ve yarını işaret etti. Memiş altında yarın dananın kuyruğu kopacak dedi. Peki yarın altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? 

ALTINDA GÖZLER YARINA ÇEVRİLDİ

Küresel piyasalar için bu haftanın önemli olduğunu belirten İslam Memiş, Fed Başkanı Jerome Powell’ın açıklamaları ve ABD enflasyon verilerinin öenmli olduğuna dikkat çekti. 

Powell “ABD Merkez Bankası’nın yüzde 2’lik hedefinin üzerinde kaldığını ancak son aylarda iyileşme kaydettiğini ve daha iyi verilerin merkez bankasının faiz indirimi durumunu güçlendireceğini” söyledi.

Fed’in artık faiz oranlarının çok uzun süre yüksek kalması durumunda istihdam piyasası ve ekonomiye yönelik risklerden endişe duyduğunu belirtti.

Bir sonraki politika hamlesinin faiz artışı olması olası değil. Fed Başkanı Powell’ın açıklamaları sonrası 10 yıllık tahvil faizi arttı, 4,3 baz puan artarak yüzde 4,312 seviyesine çıktı.

ALTIN FİYATLARI YARIN NE OLACAK?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altındaki beklentilerini açıkladı. Memiş ''Ons altın (xau/usd):
2.360 dolar seviyesinde. Aşağıda 2.280 dolar yukarıda 2.460 dolar var.'' dedi. Memiş yatırımcılara altın konusunda uyararak, aşağı yönlü seyirde altın almalarını söyledi.  Memiş altında her düşüşün birer alım fırsatı olduğunun da altını çizdi.

Kapalıçarşı ata altın fiyatları ne kadar? 5'lik reşat altın fiyatı Kapalıçarşı'da kaç lira? 10 Temmuz altın fiyatları

Eski tarihli ile yeni tarihli altın fiyatları arasındaki fark hesaplandı! Harem altın alış satış fiyatları 9 Temmuz Salı