Altın & Gümüş

Nefesler tutuldu! Bugün altın fiyatları için saat verildi! Bu saatten sonra altın fiyatları...

Altın fiyatlarında bu hafta sert hamleler görüldü. Ons altın fiyatı 9 ayın en düşük seviyelerine kadar düştü. Bugün için altın fiyatlarında saat açıklaması geldi. Nefesler tutuldu altın fiyatları ne olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? Pandemiden sonra merkez bankaları ekonomileri toparlayabilmek için faiz artırıma gitti

Altın piyasasında resesyon endişesi fiyatlamalar üzerinde etkili olmaya devam ediyor. Pandemiden sonra merkez bankaları ekonomileri toparlayabilmek için faiz artırıma gitti. Peki altın fiyatları yükselecek mi? Düşecek mi? Altın fiyatları ne olacak? Altın fiyatlarının yönü için bugün saat verildi...

AVRUPA MERKEZ BANKASI SİNYAL VERDİ...

ABD Merkez Bankası (FED) başta olmak üzere diğer ülke merkez bankalarının faiz artırmaya başlaması küresel çapta bir resesyon yaşanma ihtimalini giderek artırıyor. 
Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) son toplantısına ait tutanaklarını geçtiğimiz gün açıkladı. Tutanaklarda 25 baz puanlık bir faiz artışı yerine 50 baz puanlık bir artırım olabileceğini söyledi.

 

ONS ALTIN FİYATI DİBE VURDU...

Ons altın fiyatı salı ve Çarşamba günü sert düşüş göstererek yüzde 4'ten fazla düşüş kaydetti. Çarşama günü 1732 dolar olarak 9 ayın en dip seviyesini gördü.

RESESYON ENDİŞESİ ALTIN FİYATLARINI VURDU

Küresel çapta artan enflasyona karşı merkez bankalarının sıkılaşmaya gitmesi küresel ekonomide büyümenin yavaşlayacağı endişesini beraberinde getiriyor. 

Bu durum başta altın ve petrol olmak üzere emtia fiyatlarının düşmesinde etkili oluyor.

NEFESLER TUTULDU! BUGÜN ALTIN FİYATLARI...

Altın fiyatlarının yönü bugün belli olacak. Bugün saat 15:30'da açıklanacak olan ABD tarım dışı istihdam verileri anltın fiyatlarının yönü üzerinde etkili olacak. Haziran ayında tarım dışı istihdamda artışın 268 bine yavaşlaması bekleniyor. Mayıs ayında tarım dışı istihdam 390 bin kişi artmıştı.


GRAM ALTIN NE KADAR?

Ons altın fiyatındaki düşüş yurt içi piyasalarda gram altını etkilemedi. Ons altın 9 ayın en dip seviyesine düşerken gram altında yukarı yönlü hareketler görüldü.
Gram altın şu sıralar alış fiyatı 974,61 TL, satış fiyato 986,51 T bandıanda işlem görüyor.

Altın fiyatlarında ters dalga! Yastık altında altını olanlar hemen baksın! 8 Temmuz 2022 son dakika altın fiyatları

Altında büyük tufanın tarihini açıklayan İslam Memiş bombayı patlattı: Elindekini kaptıran ayazda kalır

Altın zayıflıyor! Merkez bankaları kasalarını altınla dolduruyor! Bu rakamlar görenleri şaşkına çevirdi...