04 / 05 / 2024

Altın ve dolar aniden düştü... Neler oluyor?

Altın ve dolar aniden düştü... Neler oluyor?

Sabah saatlerinde dolar kuru 15 lira sınırına yaklaşmış, altının onsu ise 1979 dolardan işlem görürken piyasalarda bir anda hareketlilik yaşandı. Dolar ve altın şu dakikalarda aşağı yönlü hareket sergiliyor. Altın ve dolar neden düşüyor? İşte son dakika gelişmeleri...



GRAM ALTIN VE ALTININ ONSU DÜŞÜŞTE

Bu açıklamalardan sonra dolar ve altın fiyatları düştü. Piyasalarda büyük yankıya sebep olan açıklamanın ardından  ons altın gerileyerek 1973 dolara,  gram altın da gün içinde 960 lirayı görmesinin ardından 947 liraya düştü.

Altın ve dolar aniden düştü... Neler oluyor?

DOLAR YÖN DEĞİŞTİRDİ!

Dolar/TL 15 lira seviyesine kadar yükselmesinin ardından, Putin'in açıklamalarından sonra 14,70 seviyelerine çekildi. Euro/TL ise 16,40 seviyesinden 16,25 bandına kadar düştü.

Altın fiyatları ne olacak? Yorumlar peş peşe geldi...

Ons altın yön arayışında: Düşecek mi, yükselecek mi?

Altında rüzgar tersine döndü! Son dakika altın fiyatları!

Piyasalar alev aldı! Antalya zirvesi sonrası dolar, petrol, altın yükselişe geçti!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön