10 / 05 / 2024

Altın ve doların bir ay sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! Yoksa siz bu haberi okumadan altın ve dolar mı aldınız?

Altın ve doların bir ay sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! Yoksa siz bu haberi okumadan altın ve dolar mı aldınız?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yıl başına çok az bir süre kalmışken altın ve doların bir ay sonraki rakamlarını tek tek açıkladı. İşte detaylar…



2023 SENESİNDE GRAM ALTIN NE KADAR OLACAK?

ABD Merkez Bankası (FED) Başkanı Jerome Powell’ın geçtiğimiz hafta gerçekleştirmiş olduğu konuşmalarının ardından altın fiyatları nedeni ile yatırımcılara son derece kritik açıklamalarda bulunan İslam Memiş, şu şekilde konuştu:

"Altın, gümüş gibi önemli emtialar ciddi şekilde baskılanmaya başlarken bu baskılanma hala aynı şekilde devam ediyor. Özel olarak bu baskılanma kısa vade üzerinde konuştuğumuzda kalıcı şekilde olmayabilir.

Enflasyon rakamları ise yükselmeye devam ediyor. Jeopolitik riskler resesyon riski vs. derken, altın fiyatları yeniden yükseliş trendine girebilir ons alanında. Gram altın tarafındaki hikaye ise tamamen bambaşka. İster istemez doların uluslararası piyasalardaki tüm değer çıkışları içeride dolar - lira kurunun 18.20 lira seviyesinin üzerinde tutulmasını sağlıyor.

Dolar kuru için 2022 senesinin son çeyreğinde 20 TL - 21 TL aralığında bugünkü ekonomik durumlarda bir fiyatlama bekliyoruz. Eğer bu öngörümüz gerçekleşirse altının gramı – TL fiyatında yeni rekorlar da görme olanağımız çok çok yüksek. Mesela 1. 200 TL – 1. 450 TL bu masada kalmaya devam etmekte. Sonuç olarak emtia fiyatlarında şu anki seviyeler orta ve uzun vadede alım fırsatı verdiğini söylüyorum."

Altın ve doların bir ay sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! Yoksa siz bu haberi okumadan altın ve dolar mı aldınız?

Öğrencilere müjde! Karşılıksız olarak 3 bin lira verilecek! Sakın tarihleri kaçırmayın

Emekli promosyonlarında süreler uzadı miktar 10 bin lira oldu! Sırasıyla açıklandı! ING, TEB, Akbank, Garanti, QNB

Tam 7 bin 200 lira sahibi olacaksınız! Sadece başvurmanız yeterli! Acele edin hemen başvurun


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön