Altın & Gümüş

Altın ve gümüş fiyatları için akıl almaz tahmin! Tek tek açıklandı! Bu rakamlar karşısında şok olacaksınız

Altın ve gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Uzmanlar altın ve gümüş için sıradaki rakamları tek tak açıkladı... Altın fiyatları haftaya düşüşle başlarken uzman isimlerden altın ve gümüş için akıl almaz tahminler gelmeye başladı

Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olan sarı metal ve gümüş fiyatları sabahın erken saatlerinden itibaren takip ediliyor. Altın fiyatları haftaya düşüşle başlarken uzman isimlerden altın ve gümüş için akıl almaz tahminler gelmeye başladı. İşte The Great Silver Bull isimli kitabın yazarı Peter Krauth’un altın ve gümüş tahminleri...

 

Ons altın güne 1836 dolardan başlarken ons gümüş 21,41 dolar seviyesinde başladı. Gram altın  şu anda 999 TL'den işlem görürken  gümüş gram fiyatı ise 11,92 TL seviyesinde işlem görüyor. 

Kriptocoin'de yer alan ahbere göre; Yatırımcılar ve altın almak isteyenler altın ve gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Altın düşecek mi, yükselecek mi? Gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş düşecek mi, yükselecek mi? Uzmanlardan altın ve gümüş için yeni tahminler geldi...

The Great Silver Bull” kitabının yazarı olan Peter Krauth, endüstriyel talep ve azalan arz nedeniyle gümüşün fiyatının 300 dolara yükseleceğini söyledi. Krauth tahminlerini Toronto’daki PDAC 2022 Konferansında açıklamalarda bulundu. Krauth, “The Great Silver Bull” adlı kitabında teknik analiz yoluyla 300 dolarlık gümüş bir değerleme elde etti. Diğer faktörlerin yanı sıra altın-gümüş fiyat oranını inceledi. Bu oranın, tarihsel ortalamanın üzerinde olduğunu  söyledi. Bu, gümüş fiyatlarının daha da yükseleceğini gösteriyor dedi.

 

Şu anda oranın 82 son, 20 ila 30 yıla bakıldığında oranın ortalama 55 ila 60 arasında olduğunu söyledi. Yani zaten ortalamanın oldukça üzerinde olunduğunun altını çizdi. Nasıl davrandığına bakıldığında gümüşün hangi seviyelerde ticaret yapabileceği  görülebilir. Dolayısı ile oranın en az 55'e 60'a düşmesi ihtimali bulunuyor. Bu makul bir hedef ve spekülatif bir çılgınlıkta, neden 15 seviyelerinde olmadığını anlamış değil.

Krauth, çıkarılan her bir ons altın için 9 ons gümüş çıkarıldığından, oranın 9’a kadar düşebileceğini kabul etti. Şu sıra da altının fiyatı 1.838 dolar ve gümüşün fiyatı 21.5 dolar, bu da altın-gümüş oranının 80’in üzerinde olduğunu gösteriyor.

ALTIN FİYATLARI İÇİN REKOR BEKLENİYOR

Krauth’un kitabında, altının fiyatının 2030 yılına kadar 5.000 dolara yükseleceğini ve bunun da gümüşün fiyatını 300 dolara çekeceğini öngören bir model olduğunu söyledi.  Bunun nedeni altının enflasyondan korunma aracı olarak kullanılması. Krauth, aşağıdaki ifadeleri kullandı:

 

Onun tezinin enflasyonda neler olduğuna ve diğer varlıkları nasıl zarar gördğüne bakmak olduğunu söyledi. O zaman aslından yılın başından beri altın esasen düz şekilde.  Altının 5,000 dolara ulaşması enflasyondaki artışa ve para arzındaki büyümeye dayanıyor.  Son 10 ila 15 yılda altının önemli ölçüde daha yüksek olmasını bekliyor.

 

En az 5.000 dolarlık bir altın fiyatı öngören tek kişinin kendisi olmadığını  söyleyen Uzman isim  altının spekülatif bir çılgınlık içinde 5,000 dolara hatta belki 10,000 dolara yükseleceğini söyleyen tek kişi kendisi olmadığını söyledi.

Son dakika! Altın yasağı geldi! Neler oluyor?

'Gidin dolarınızı satın!' diyen İslam Memiş'ten yeni açıklama! Düzen bozuldu şimdi bunlar olacak...

Altın fiyatları tepetaklak oldu! Altını olanlar şimdi yas tutuyor! Son dakika altın fiyatları 27 Haziran 2022....