29 / 04 / 2024

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş’ten flaş açıklama! Milyonersiniz ama farkında değilsiniz

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş’ten flaş açıklama! Milyonersiniz ama farkında değilsiniz

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, resmi Youtube'den kanalında yayınladığı yeni videosunda daha önce değinmediği bir konuyu ele aldı. Memiş, milyoner olup da bundan haberi olmayan vatandaşlardan bahsetti. Peki, siz de bilmeden bir milyoner misiniz? İşte detaylar…



BU ŞEKİLDE DE ÖĞRENMENİN YOLLARI VAR

Memiş, bunu öğrenmenin bireysel yollarına da değinirken, "Peki, ben bunu kendim öğrenebilir miyim? Evet. Bireysel olarak yapamasanız dahi, avukatla veya tecrübeli emlakçılar ile öğrenebilirsiniz. Yapmanız gereken ise; mirasçılık belgesi ve veraset ilamını.

"Bunların ardından bunu tapunun arşivinden araştırabilirsiniz. Türkiye’de şu anda milyonlarca insan bu şekilde milyoner ama haberleri yok” ifadelerini kullandı.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş’ten flaş açıklama! Milyonersiniz ama farkında değilsiniz

EDİTÖR NOTU: Bu haber 25 Temmuz 2022 tarihinde saat 13.30’da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 17,79 Türk Lirası, euro 18,15 Türk Lirası, altının gramı ise 986 Türk Lirası değerinde.

Bütçe dostu Renault - Clio sıfır kilometre araçlarının fiyat listesine güncelleme geldi! 25 Temmuz 2022 fiyat listesi

Evli çiftlerin dikkatine! Yargıtay kararını verdi! Evlilikte hangi mal sizin oluyor?

İkinci el araç alacaklar buraya! Bu sahtekarlığa dikkat edin!Akıllı bileklik sevdalıları buraya! Cep dostu Xiaomi Mi

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön