04 / 05 / 2024

Altın yatırımcıları dikkat! Altın fiyatları hareketlendi!

Altın yatırımcıları dikkat! Altın fiyatları hareketlendi!

Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasının ardından 464,4 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 762 lira, Cumhuriyet altını ise 3.111 liradan satılıyor.




Gram altın dün, altının ons fiyatı ve dolar kurundaki düşüşe paralel değer kayberken, günü bir önceki kapanışın yüzde 0,5 altında 461,7 liradan tamamladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; gram altın, yeni güne artışla başlamasının ardından saat 10.45 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 0,6 üzerinde 464,4 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 762 lira, Cumhuriyet altını ise 3.111 liradan satışa sunuluyor.

Analistler, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından dolayı bazı ülkelerde ek kısıtlamaların getirilmesinin risk algısını görece artırdığını ve altının ons fiyatını desteklediğini aktardı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön