07 / 05 / 2024

Altın yatırımcılarının hepsi tek bir noktaya odaklandı

Altın yatırımcılarının hepsi tek bir noktaya odaklandı

Altına yatırım yapmak isteyen çok kişi var ancak bu kişiler Amerikan Merkez Bankası tarafından verilecek faiz kararını bekliyor.



Dünya ekonomilerinde merkez bankalarının faiz kararlarını açıklamaları nedeniyle kritik bir döneme girildi. Kararını açıklayacak olan merkez bankalarından biri de Amerikan Merkez Bankası. 
Altın, yatırımcıların para politikası görünümünde daha fazla sıkılaşmanın devam edeceği ve büyüme üzerindeki etkilerini değerlendirmesiyle 11 ayın en düşük seviyesinde tutunuyor.

HERKES TOPLANTIYI BEKLİYOR

Spot altın, 1700 doların üstünde seyrederken küresel piyasalarda geçerli olan ihtiyatlı yaklaşımın bir göstergesi olan doların güçlenmesiyle baskı görmeye devam ediyor.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön