19 / 05 / 2024

Altın yatırımcılarının hepsi tek bir noktaya odaklandı

Altın yatırımcılarının hepsi tek bir noktaya odaklandı

Altına yatırım yapmak isteyen çok kişi var ancak bu kişiler Amerikan Merkez Bankası tarafından verilecek faiz kararını bekliyor.



“Fed’in piyasaların ilk etapta düşündüğü kadar agresif bir sıkılaşmaya ihtiyacı olmayabilir fakat faiz artış döngüsü önümüzdeki yılın ilk aylarına kadar sürebilir” diyen Oanda Corp Kıdemli Piyasa Analisti Edward Moya, “Dolar işlem haftasına zayıflayarak başladı ancak bu zirve olmayabilir bu da altının 1.750 dolar üzerinde tutunmakta zorlanacağı anlamına gelebilir” değerlendirmesinde bulundu.


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön