25 / 07 / 2024

yatırım uzmanı

yatırım uzmanı

Altına yatırım yapmak isteyen çok kişi var ancak bu kişiler Amerikan Merkez Bankası tarafından verilecek faiz kararını bekliyor.

'Dolar 6 TL olacak' sözlerinden sonra yatırımcılara dolar tavsiyesi

Doların yüksek bantta seyretmesinin ardından dolara yatırım yapmayı düşünenler biraz çekingen davrandı. Ancak yatırım uzmanları, doların euroyu yakalama konusunda ısrarlı olduğunu dile getiriyor.

Proje gayrimenkul yatırım fonları nasıl kurgulanmalı? 

Lisanslı Değerleme Uzmanı Mehmet Akif Çelenk, proje gayrimenkul yatırım fonları (PGYF) ile ilgili bir yazı kaleme aldı ve PGYF'den ne beklenmesi gerektiğini ve düzenlemenin nasıl kurgulanması gerektiğini açıkladı. İşte ayrıntılar... 

Yurt dışından ev almak isteyenler dikkat! İşte konut yatırımında gözde olan ülke ve şehirler!

Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda konut yatırımında gözde olan ülke ve şehirleri açıkladı. Peki konut yatırımında en gözde ülkeler hangileri?

'En basit hali ile söylüyorum' diyen gayrimenkul uzmanı arsa ve arazi yatırımı için öne çıkan şehirleri açıkladı!

Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 'En basit hali ile söylüyorum' diyerek, yatırım yapılacak illeri paylaştı.

Uzmanından arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler için çok önemli uyarı!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda toprağa yatırım yaparken en temel dikkat edilmesi gereken noktanın korkmamak olduğunu belirtti.

Uzmanından elinde avucunda dolar olanlara uyarı: Dolardan yatırım aracı olmaz!

Yatırımcıların en gözde yatırım araçları arasında yer alan döviz kurları yönünü yukarı çevirirken, uzmanından elinde avucunda dolar olanla için kötü haber geldi. 

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin: Her vatandaşın arazi yatırımı yapmasından başka çıkar yolu yok!

Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda altın ve doların yerinde saydığını söyleyerek, "Her vatandaşın arazi yatırımı yapmasından başka çıkar yolu yok" dedi.

Uzmanı uyardı: Kiraya vermek için konut yatırımı yapılmaz!

Ev sahibi kiracı kavgaları gündemden düşmezken Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kiraya vermek için konut yatırımı yapılmayacağını söyledi.

Uzman isim yatırımcıları uyardı! Dolar, borsa ve kripto para yatırımcısı batıyor! Arsa-tarla yatırımı yapanlar kazanıyor

Milyonlarca yatırımcı elindeki birikmiş parasını çeşitli yatırım araçlarında değerlendiriyor. Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin sosyal medya hesabından dolar, borsa ve bitcoin yatırımcısının kaybettiğini, arsa ve tarla yatırımcısının her zaman kazandığını açıkladı.

Gayrimenkul uzmanı resmen açıkladı! Yatırımcısına en çok  kazandıran yatırım aracı arsa!

Gayrimenkul ve Yatırım Uzmanı Haluk Çetin, gayrimenkulde bilinçli yatırımın önemini vurgulayarak "Geleceğinizi güvence altına almanın yolu, doğru zamanı yakalayıp doğru arsaları edinmekten geçer" ifadelerini kullandı.

İstanbul’da arazi yatırımı için ilçe ilçe mahalle mahalle fırsat bölgeleri.1 yıl sonra mumla ararsınız

Toprak yatırımı yapanların sayısı geçen yıl rekor seviyeye ulaşırken vatandaş nereye yatırım yapması gerektiğini araştırıyor. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, toprak yatırımı yapmak isteyenler için İstanbul’u işaret ederek ilçeleri mahalle mahalle açıkladı.

Uzmanı 'Tarım arazisi yatırımını göz ardı etmeyin' diyerek uyardı: Tarım arazilerinin değeri yükselecek!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi X hesabı üzerinden "Tarım arazisi yatırımını göz ardı etmeyin" diyerek, çok önemli uyarılar yaptı. İşte Arif Güdül'ün o paylaşımı...

Uzmanı açıkladı: Toprak yatırımı yapacaklar kısa, orta, uzun vade stratejisi belirlemeli… İşte o formül

Arsa, arazi, tarla genellikle uzun süreli bir yatırım aracı olarak görülüyor ancak doğru yapıldığında kısa vadede de yüksek getiri sağlayabiliyor. Toprak yatırımcısı Arif Güdül, arsa, tarla alacakların da yatırım sepetini kısa, orta ve uzun vadeli olarak planlaması gerektiğini söyledi.

Türkiye'de arazi yatırımında yapılan önemli yanlışlar!

Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Türkiye'de arazi yatırımında yapılan önemli yanlışları açıkladı. İşte Gültekin'in o paylaşımı...

yatırım uzmanı Haberi

yatırım uzmanı

Dünya ekonomilerinde merkez bankalarının faiz kararlarını açıklamaları nedeniyle kritik bir döneme girildi. Kararını açıklayacak olan merkez bankalarından biri de Amerikan Merkez Bankası. 
Altın, yatırımcıların para politikası görünümünde daha fazla sıkılaşmanın devam edeceği ve büyüme üzerindeki etkilerini değerlendirmesiyle 11 ayın en düşük seviyesinde tutunuyor.

HERKES TOPLANTIYI BEKLİYOR

Spot altın, 1700 doların üstünde seyrederken küresel piyasalarda geçerli olan ihtiyatlı yaklaşımın bir göstergesi olan doların güçlenmesiyle baskı görmeye devam ediyor.
 

Yatırımcılar Fed’in enflasyonu dizginlemek için faizleri ne kadar hızlı artıracağına dair bir yönlendirme için 26-27 Temmuz’da yapılacak toplantıyı bekliyor.

75 BAZ PUANLIK ARTIŞTA HERKES HEMFİKİR

Bloomberg Economics'e göre son gelen ABD verileri ikinci kez 75 baz puanlık bir artış yapılacağına işaret ediyor.