07 / 05 / 2024

'Dolar 6 TL olacak' sözlerinden sonra yatırımcılara dolar tavsiyesi

'Dolar 6 TL olacak' sözlerinden sonra yatırımcılara dolar tavsiyesi

Doların yüksek bantta seyretmesinin ardından dolara yatırım yapmayı düşünenler biraz çekingen davrandı. Ancak yatırım uzmanları, doların euroyu yakalama konusunda ısrarlı olduğunu dile getiriyor.



Dolar, Türk lirası karşısında şu sıralar 17, 27 bandından işlem görüyor. Elinde Türk lirası ya da başka para birimi olan vatandaşlar ise bu seviyeden dolar alıp almama konusunda tereddüte düşüyor. 

'DOLAR 6 TL OLACAK' İDDASI ÇOK KONUŞULDU

Ekonomist Necmettin Batırel'in 'Dolar 6 TL olacak' iddıası, ekonomi camiasında geçtiğimiz günlerin en çok konuşulan konularından biri haline geldi. Ekonomistler art arda gerçekleştirdikleri açıklamada Batırel'in bu iddialarına karşı çıktılar.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön