Altın & Gümüş

Altına rakip geldi! Bu rakamları duyan şaşkına döndü! 2023'te tam yüzde 50 kazandıracak! Hemen bakın!

Gümüş, son dönemde en gözde yatırım araçları arasında yer aldı. Geçtiğimiz yıl yüzde 45'lik getiriyle altından bile daha çok kazanç sağlayan gümüşün yükselişini sürdürüp sürdürmeyeceği merak ediliyor. İşte ayrıntılar... Kovid-19 pandemisi sürecinde ivme yakalayan gümüş, Fed'in politika adımları ile fiyat yükselişlerine ara vermişti

Gümüş, yatırımcılarını son 3 senedir güldürüyor. Kovid-19 pandemisi sürecinde ivme yakalayan gümüş, Fed'in politika adımları ile fiyat yükselişlerine ara vermişti. 

Fakat son dönemde en gözde yatırım araçları arasına giren gümüş, geçtiğimiz yıl resmen altının rakibi oldu. 

Gümüş fiyatlarının yönünü merak eden yatırımcılar 'Gümüş fiyatları yükselir mi?' sorusunun yanıtını sık sık araştırıyor. 

Altına rakip geldi! Bu rakamları duyan şaşkına döndü! 2023'te tam yüzde 50 kazandıracak! Hemen bakın!

GÜMÜŞ ALTINDAN DAHA FAZLA KAZANDIRDI 

Gümüşün gramı 2022'yi 9 lira 92 kuruş seviyesinden açmıştı. Gümüş gram fiyatı 2022 yılını 14 lira 35 kuruş seviyesinden kapattı. Bu şekilde yatırımcısına yüzde 45'lik kazanç sağladı. 

Trt Haber'de yer alan habere göre; altın yatırımcıları ise geçtiğimiz sene yüzde 43 oranında kazanç sağladı. Gümüş yatırımcıları, geçtiğimiz yıl resmen değerli metal altın yatırımcılarından daha fazla kazandı. 

Altın ve Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatları ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İslam Memiş, gümüşün altına oranla tıp, teknoloji, sanayi gibi alanlarda daha çok taleple karşılaştığına dikkat çekti. 

2023'TE YÜZDE 50 KAZANDIRACAK 

Gümüş 2023 yılına da resmen rekorla başladı. Gümüş gram fiyatı son 6 günde en yüksek 14 lira 77 kuruş seviyesine ulaştı. Gümüş, 6 Ocak günü serbest piyasada 14 lira 65 kuruşa kadar yükseldi. 

"2023 yılında gümüşün yine geçen yıla kıyasla yüzde 50 civarında bir getiri sağlama olasılığı çok yüksek" açıklamasında bulunan İslam Memiş, gümüş yatırımcısının ne yapması gerektiğiyle ilgili de değerlendirmelerde bulundu. 

Memiş, yılın 12 aylık sürecinde gümüşün performansının biraz daha hızlı olabildiğine fakat, satış için biraz daha beklenmesi gerektiğine dikkat çekti. 

İslam Memiş, gümüş yatırımcısına uzun vadeli hareket etmeleri tavsiyesini verdi ve özellikle fon getirilerinde gümüşün değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Altında resmen Ocak 2023 depremi! Bu rakamları gören zevkten dört köşe oldu! Hemen 8 Ocak 2023 altın fiyatlarına bakın

Dolarda bu rakam ilk kez geldi! Peş peşe duyurdular! 1 doları bile olan buz kesecek!

Gram altın o tarihte tam bu kadar olacak! Rakamı ve tarihi duyan resmen buz kesti! Şimdi bakın, pişman olmayın! 

Euro'nun 1 ay sonra ne kadar olacağını Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Elinde Euro olanın resmen aklı başından gitti!