27 / 07 / 2024

Altında alım için büyük fırsat! Her dediği tutan İslam Memiş yeni tarih açıkladı

Altında alım için büyük fırsat! Her dediği tutan İslam Memiş yeni tarih açıkladı

Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanma mart ayı ile birlikte sürüyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcılara tavsiyelerde bulundu. İşte tüm ayrıntılar...


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yaptığı açıklamada FED faiz artırımının devam edeceğini belirterek gram altın ve gümüş emtialarında meydana gelen dalgalanmaya dair dikkat çeken açıklamalar yaptı.

İslam Memiş açıklamalarında elbet bir gün FED etkisinin sona ereceğini ifade ederek gram altın hakkında merak edilenlere yanıt verdiğini detaylı bir şekilde anlattı. İslam Memiş tarafından yapılan açıklamalar ise yatırımcıların dikkatini çekti.

İSLAM MEMİŞ ALTIN YATIRIMCILARINI UYARDI
Gram altın ve ONS altın değerine dair açıklamalar yapan uzman isim gram altının büyük bir avantaj sunduğunu ifade etti. Dolar/TL kuru ile gram altını baskılandığını ifade eden İslam Memiş altın fiyatları halen alınabilir seviyelerde yer aldığını vurguladı.

Günümüzün ekranlarında 1.110 TL seviyelerinden satışa çıkarılan gram altın fiyatı banka ve Kapalıçarşı'da 1.135 TL seviyesinden işlem gördüğünü belirtti. Son 2 haftadır yaptığı açıklamalarda ise gram atlının ucuz değil bedava olduğunu dikkat çekti. İddiasını genişleterek yıllık getiriye dayandırdığının altını çizdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön