27 / 07 / 2024

Altında alım için büyük fırsat! Her dediği tutan İslam Memiş yeni tarih açıkladı

Altında alım için büyük fırsat! Her dediği tutan İslam Memiş yeni tarih açıkladı

Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanma mart ayı ile birlikte sürüyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcılara tavsiyelerde bulundu. İşte tüm ayrıntılar...


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


İSLAM MEMİŞ YENİ ALTIN TAHMİNİNİ AÇIKLADI
Dolar kurundaki baskılanmanın kısa süreceğini belirten uzman isim haziran ayının sonrasında 25 TL seviyelerine kadar yükseliş yaşanma ihtimalini gözler önüne serdi. Serbest piyasada 19 lira seviyesinin üzerinde yer aldığı iddia edilen dolar kuru hakkında uyardı. Gram altın fiyatı ise 1.154 lira seviyesinde gözüktü bilgisini paylaştı.

Bankadan gram altın alırken makas aralığını göz önünde bulundurmanın gerektiğini belirterek Kapalıçarşı'da 1.135 TL'den, bankalarda ise 1.154 TL seviyelerinden satıldığına dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı. Gram altın fiyatlarında 1.450 TL beklentisi olan İslam Memiş tahminini 1.550 olarak güncelledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön