Altın & Gümüş

Altında dananın kuyruğu 3 gün sonra resmen kopacak! Altın yatırımcıları hazır olun

Altın fiyatları son üç haftadır üst üste düşüşten sonra yeni haftaya da düşüşle başladı. Altın fiyatlarının yönünün ne olacağını merak eden yatırımcılar için 3 gün sonrası işaret edildi.  Altın fiyatları haftanın ilk işlem günü olan 5 Eylül Pazartesi gününe de düşüşle başladı

Altın yatırımcıları ''altın fiyatları düşecek mi? Altın fiyatlarıe ne zaman yüskelecek? Altın fiyatları düşmeye devam edecek mi?'' sorularının yanıtlarını merak ediyor. 

Altın fiyatları haftanın ilk işlem günü olan 5 Eylül Pazartesi gününe de düşüşle başladı. Altın fiyatları dördüncü haftaya da düşüşle başlarken yatırımcılar endişelenmeye başladı.

Altın fiyatlarının yönünün ne olacağını merak edenler için son dakika altın haberi geldi. Altın fiyatları için 3 gün sonrası işaret edildi. 

Üç gün sonra piyasalarda yaşanılacak kritik gelişmenin altın fiyatlarının yönününde belirleyici olması bekleniyor.

ALTIN FİYATLARI 3 GÜN SONRA...

Altın fiyatlarının yönünü etkilemesi beklenen kritik gelişme üç gün sonra gerçekelşecek.

Para piyasalarında ABD Merkez Bankası (Fed) ve Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) bu ayki toplantısında 75 baz puan faiz artıracağına ilişkin fiyatlamaların güçlü kalmayı sürdürdüğünü aktaran analistler, bu hafta perşembe günü ECB'nin faiz kararı ve Fed Başkanı Jerome Powell'ın yapacağı açıklamaların ardından altının ons fiyatı üzerinde etkili olabileceğini dile getirdi.
 

ALTIN YATIRIMCILARI DİKKAT

Altın fiyatları son zamanların end üşük seviyelerini görüyor. Altın geçtiğimiz üç hafta peş peşe düşüşler kaydetti.

Haftaya da değer kayıpları ile başlayan son dakika altın fiyatları merak ediliyor. Yatırımcılar ve altın almak isteyenler son dakika altın fşyatları ne kadar? sorusunun yanıtını sorgulatıypr.

Gram altın şu dakikalarda 1019 TL, ons altın fiyatı 1713 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Küresel piyasalarda merkez bankalarının agresif faiz artırımlarına devam edeceği beklentileri içerisinde Avrupa'daki enerji krizi ve Asya'daki jeopolitik gelişmelerin de etkisi ile altının ons fiyatı yön arayışına girdi.

Söz konusu gelişmeler doları diğer gelişmiş ülkelerin para birimlerine karşı desteklemeye devam ederken, dolar endeksi 20 yıl aradan sonra tekrar 110 seviyesinin üzerine yükseldi ve değer kaznamaya devam ediyor.

Elinde altın ve doları olanlar hemen bakın! Resmen tarih verildi! Bu fiyatlar ilk kez açıklandı

Kuyumculuğun başkentinde son dakika altın fiyatları ne kadar? Rakamlar tek tek açıklandı! Hemen bakın

Piyasa Kahini çıldırdı altın ve doların bir ay sonra ne kadar olacağını açıkladı! Bu habersiz altın ve dolar alınmaz