02 / 05 / 2024

Altında dananın kuyruğu 3 gün sonra resmen kopacak! Altın yatırımcıları hazır olun

Altında dananın kuyruğu 3 gün sonra resmen kopacak! Altın yatırımcıları hazır olun

Altın fiyatları son üç haftadır üst üste düşüşten sonra yeni haftaya da düşüşle başladı. Altın fiyatlarının yönünün ne olacağını merak eden yatırımcılar için 3 gün sonrası işaret edildi.



Küresel piyasalarda merkez bankalarının agresif faiz artırımlarına devam edeceği beklentileri içerisinde Avrupa'daki enerji krizi ve Asya'daki jeopolitik gelişmelerin de etkisi ile altının ons fiyatı yön arayışına girdi.

Söz konusu gelişmeler doları diğer gelişmiş ülkelerin para birimlerine karşı desteklemeye devam ederken, dolar endeksi 20 yıl aradan sonra tekrar 110 seviyesinin üzerine yükseldi ve değer kaznamaya devam ediyor.

Elinde altın ve doları olanlar hemen bakın! Resmen tarih verildi! Bu fiyatlar ilk kez açıklandı

Kuyumculuğun başkentinde son dakika altın fiyatları ne kadar? Rakamlar tek tek açıklandı! Hemen bakın

Piyasa Kahini çıldırdı altın ve doların bir ay sonra ne kadar olacağını açıkladı! Bu habersiz altın ve dolar alınmaz

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön