04 / 05 / 2024

Altında korkulan oluyor mu? 1 gram bile altını olanlar şok olacak!

Altında korkulan oluyor mu? 1 gram bile altını olanlar şok olacak!

Altın, ABD doları ve Hazine getirileri yükselirken agresif faiz artırımı beklentilerinin baskısı ile beraber düşüşe geçti. Peki altın fiyatları ne olacak? Altın düşecek mi, yükselecek mi? Gram altın, çeyrek altın, ons altın kaç lira olacak? İşte altınla ilgili çarpıcı beklentiler...



CNN Türk'te yer alan habere göre; bu hafta başında ons başına 1.700 dolar seviyesini koruyamayan altın, daha da gerileyerek 1.660 dolar seviyesine kadar indi.

Altında korkulan oluyor mu? 1 gram bile altını olanlar şok olacak!

ANALİSTLER NE DİYOR? UZMAN İSİMLERİN ÇARPICI ALTIN YORUMLARI

Blue Line Vadeli İşlemler baş piyasa stratejisti Phil Streible Kitco News'e verdiği demeçte altın fiyatlarını değerlendirdi ve "Altın ABD doları ile savaşıyor ve Fed'den 75 baz puanlık bir faiz artışı beklentisi daha bekliyor" açıklamasında bulundu.

Streible, değerli metalin ons başına 1,685 dolar seviyesinin altına gerilemesiyle beraber hareketin hızlandığını ve satış hareketlerini tetiklediğini vurguladı.

Altında korkulan oluyor mu? 1 gram bile altını olanlar şok olacak!

OANDA kıdemli pazar analisti Edward Moya, Kitco News'e verdiği demeçte altın fiyatlarına ilişkin olarak, "Bu haftanın verilerini sindirdikten sonra, FED'in bir sonraki faiz artırım turunda çok agresif olabileceği bir konumda olduğu düşünülüyor. Ayrıca piyasa, bir politika hatasının ciddi bir seansa yol açacağı konusunda daha gergin hale geliyor" değerlendirmesinde bulundu. 

Altın fiyatlarında büyük düşüş! Gram altın, çeyrek altın bugün kaç TL? Son dakika altın fiyatları 16 Eylül 2022...

Altın işte bu tarihte 1.200 lira olacak! Gardınızı alın!

Dolar kurunda son dakika! Dolar bugün ne kadar? İşte 16 Eylül 2022 dolar kuru!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön