22 / 07 / 2024

Altında rekor için tarih verildi! Bu tarihi aklınızdan çıkarmayın

Altında rekor için tarih verildi! Bu tarihi aklınızdan çıkarmayın

Elinde altını olan ya da altına yatırım yapacak vatandaşlar altın fiyatlarının ne zaman yükseleceğini merak ediyor. Altın fiyatları hakkında bomba bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...




İslam Memiş’e göre yükselişte olan tüm emtialar bir anda düşüşe geçecek. Altın ve gümüş yatırımcıları endişe etmesin. Bu süreçte borsa ne durumda olacak? Özellikle seçimin erken yapılacak olması piyasaları nasıl etkileyecek? konusunda fikirlerini paylaştı.

Borsada yatırımı bulunanlar bu sabah saatleri itibariyle Borsa İstanbul %0.89’u aşıyor. Uzman isme göre Borsada bir süre daha beklemeyi tercih etmek gerekiyor. Yıl içerisinde farklı dalgalanmalar görülebilecek. Zirve olacak rakamı da söyledi. İslam Memiş’e göre Borsa 6500 zirvelerine ulaşacak.

"ONS'TA KALIN VE TAKİP EDİN" 

Dolar/TL kurunda piyasalar 18.80 rakamında sabit yatay sürecin devam  etmesi bekleniyor. Öte yandan Euro/TL kuru pozitif sürecini devam ettiriyor. Euro direnç seviyesini tamamlamış gözüküyor.

Altının Ons’undaki değer artışı hızlı toparlanmayı beraberinde getirdi. Bu süreçten pozitif etkilenen Ons 1920 dolar seviyesinden alıcısını buluyor. Uzman isim İslam Memiş beklemeyi öneriyor. Şu anda 1190 lira seviyelerinden bir düşüş bekleniyor. Ancak bu yanıltıcı olmasın, diyerek uzman isim vurguluyor: “Önümüzdeki haftayı bekleyin. 1230 seviyeleri konuşulacak. Ons’ta kalın ve takip edin!” dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön