28 / 07 / 2024

Altında sular durulmuyor! Altında yeni Fed baskısı! Fırtına değil kıyamet!

Altında sular durulmuyor! Altında yeni Fed baskısı! Fırtına değil kıyamet!

Altın, Fed'in şahin tavırlarını sürdüreceği beklentilerinin faiz artışlarının yumuşayacağına dair beklentilere ağır basmasıyla geriledi.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Bu durum ayrıca Fed'in enflasyonu düşük tutmak için daha fazla sıkılaştırmaya ihtiyaç duyabileceğine işaret ediyor.

Bloomberg HT'de yer alan habere göre; Oanda'nın kıdemli piyasa stratejisti Ed Moya, “Altın nihayetinde güvenli bir liman gibi davranacak ancak şu anda etkili olan birinci faktör doların da yönünü belirleyen Fed’in faiz artış patikası” yorumunu yaptı.

Altında sular durulmuyor! Altında yeni Fed baskısı! Fırtına değil kıyamet!

Bazı Fed yetkilileri, faiz artırımlarının önümüzdeki aydan itibaren 50 baz puana indirilmesi beklentilerini destekledi, ancak faiz artırımlarının 2023'te devam etmesi gerektiğini vurguladı.

Peki, altında neler olacak? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön