02 / 05 / 2024

Altında tehlike çanları çalıyor! Altına yatırım yaptıysanız yandınız! Kötü günler bekliyor

Altında tehlike çanları çalıyor! Altına yatırım yaptıysanız yandınız! Kötü günler bekliyor

Altın fiyatlarında deprem haftasına girdik. Tehlike çanları altın için çalıyor. Dünyaca ünlü analistler ise kötü haberi vererek, ileriye dönük yapılan altın yatırımının daha da aşağı çekeceğini söylüyor. İşte detaylar…



FED FAİZLERİ NEREDE DURDURACAK?

Moya, "Önümüzdeki birkaç ay içinde de ekonomik veriler kötüleşir ise Fed'in vites küçültmesi muhtemel bir olay. Enflasyonun düşüşünü de fark etmemiz gerekiyor. Fed'in endişelenmesi gereken bir dengeleme fiili var. Çok fazla acı hissetmeden oranları % 5 ya da daha yükseğe çıkaramaz" şeklinde konuştu.

"SATIYORUZ"

TD Securities Kıdemli Emtia Stratejisti olan Daniel Ghali, "Fed beklentilerindeki tekrar fiyatlandırmanın, artan kalıcı enflasyon ortamında sarı metalde devam etmiş olan çıkışları daha da kötüleştireceği beklentisi ile ticareti başlattık... Analizimiz ise; altın fiyatlarının yükseliş döngüsünün bir sonraki adımda fiyatlanmadığını gösteriyor" şeklinde konuştu.

Altında tehlike çanları çalıyor! Altına yatırım yaptıysanız yandınız! Kötü günler bekliyor

Emekli maaşlarına zam! Hangi emekli ne kadar alacak?

Akaryakıtta dev indirim! Salı günü tabelaya yansıyacak! Opet, Shell, Total, BP, PO 18 Eylül 2022 fiyat listesi

Euro adım adım 19 lira… İşte 18 Eylül 2022 Euro kuru!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön