09 / 05 / 2024

Altında vurgun dönemi! İslam Memiş tarihi açıkladı

Altında vurgun dönemi! İslam Memiş tarihi açıkladı

İslam Memiş, artık saatlerin sayıldığı seçimler öncesi altın fiyatı konusunda önemli yorumlar yaptı. "Son vurgun günü" ifadesini kullanan İslam Memiş'ten dolar, euro, borsa ve diğer yatırım araçları hakkında da tahmin yaptı.



İslam Memiş, altın fiyatı başta olmak üzere seçim öncesi birçok yatırım aracına ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Seçim sonrası hangi yatırım aracının pirim yapacağına dair merak sürerken ünlü yatırım uzmanı İslam Memiş, dikkat çekici tahmin yaptı. İşte tüm detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön